Lekker creatief (leren) schrijven

Je vindt mijn drie boeken in de (online) boekenwinkel: Waterval, Herstart en Kansloos. Ook ben ik al ruim 25 jaar actief als (bedrijfs)journalist en tekstschrijver. Je kunt dus wel zeggen dat het geschreven woord centraal staat in mijn leven. Binnenkort rond ik de opleiding Docent Creatief Schrijven af. Dan ben ik er klaar voor om mijn liefde voor en kennis van schrijven te delen. Ik ben er superblij mee dat ik dit onder andere binnen de School voor de Kunsten mag doen. Maar ook bij Al Book’d Up, de boekenwinkel waar ik elke vrijdag te vinden ben. Ook kun je me inhuren voor een losse workshop, ook interessant voor bedrijven. Een keer per jaar wil ik een schrijfvakantie organiseren. Aan zee, mijn favoriete schrijfplek.

In september 2024 start ik officieel met  cursussen creatief schrijven: proza, poëzie of een mix daarvan. Elke cursus bestaat uit leuke associatieoefeningen, een beetje theorie en natuurlijk heel veel schrijven. Ben jij erbij? Leuk! Nieuwsgierig naar meer informatie? Mail me vooral.

Bekijk hier alvast de eerste cursus die gepland staat.