Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand.

Vandaar dat ik elke week zo’n label met levensvraag uit mijn enorme verzameling haal. Ik beantwoord hem zelf, maar laat ook een van de (hoofd)personen uit Herstart een reactie geven. Zo leren jullie de personages alvast een beetje kennen (en ik stiekem ook).

De vraag van deze week: wat stel je altijd uit?

Huishoudelijke taken, vooral ramen zemen en strijken, kan ik heel goed laten liggen. Die tijd besteed ik liever aan, hoe kan het ook anders, schrijven. Totdat ik het zelf niet meer kan aanzien. Dan geef ik mezelf een schop onder mijn kont en doe ik die klusjes. Maar ik ben bang dat ze nooit prioriteit 1 zullen worden.

Merel uit Herstart stelt steeds uit waarvoor ze eigenlijk naar de Biesbosch is gekomen: een heel belangrijk gesprek.  Maar wat wil ze nou eigenlijk vertellen?

En jij, wat stel jij altijd uit?

Volg mij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Annemaries theelabeltjesblog 5

do 3 sep, 2020
Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand. Vandaar dat ik elke […]
Theelabel: welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen