Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand.

Vandaar dat ik elke week zo’n label met levensvraag uit mijn enorme verzameling haal. Ik beantwoord hem zelf, maar laat ook een van de (hoofd)personen uit Herstart een reactie geven. Zo leren jullie de personages alvast een beetje kennen (en ik stiekem ook).

De vraag van deze week: wat zou je doen met 10 miljoen?

10 miljoen (droom droom) zou ik investeren in een schrijvershuisje en in een boekenwinkel voor debuten. Het schrijvershuisje is natuurlijk om ongestoord aan mijn boeken te kunnen werken. Met de boekenwinkel wil ik Nederlandse debutanten de kans geven hun eerste ‘kindje’ zichtbaar aan de man te brengen. De traditionele boekenwinkels hebben hiervoor de ruimte niet en dat vind ik voor beide partijen een gemiste kans.

Thieu uit Herstart zou met 10 miljoen zijn vermiste zusje terug willen halen. Maar haar vermissing heeft niets met geld te maken…

En jij, wat zou jij doen met 10 miljoen?

 

Volg mij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Annemaries theelabeltjesblog 4

do 27 aug, 2020
Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand. Vandaar dat ik elke […]
Theelabels verzameling