Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand.

Vandaar dat ik elke week zo’n label met levensvraag uit mijn enorme verzameling haal. Ik beantwoord hem zelf, maar laat ook een van de (hoofd)personen uit Herstart een reactie geven. Zo leren jullie de personages alvast een beetje kennen (en ik stiekem ook).

De vraag van deze week: waar kun je niet zonder leven?

Natuurlijk vind ik het welzijn van mijn gezin het allerbelangrijkste. Ook erg gelukkig word ik van schrijven,  snuffelen in echte boekwinkels, lezen (thrillers en waargebeurde verhalen), zingen en borrelen met vrienden. In deze coronaperiode mis ik gezellige feestjes het meest, evenals spontaan ergens heen kunnen gaan zonder te hoeven reserveren.

Hoofdpersonage Maud in Herstart kan niet leven zonder haar Bed & Breakfast Libje! Maar overleeft ze de gasten die deze week een verblijf in haar B&B hebben geboekt?

Waar kun jij niet zonder leven?

Volg mij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Annemaries theelabeltjesblog 3

do 20 aug, 2020
Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand. Vandaar dat ik elke […]
Theelabel: Wat zou je doen met 10 miljoen

Misschien vind je dit ook leuk