Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand.

Vandaar dat ik elke week zo’n label met levensvraag uit mijn enorme verzameling haal. Ik beantwoord hem zelf, maar laat ook een van de (hoofd)personen uit Herstart een reactie geven. Zo leren jullie de personages alvast een beetje kennen (en ik stiekem ook).

De vraag van deze week: met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?

Ik wil graag thee (met een koekje) drinken met auteur Griet op de Beeck, zanger Niall Horan en actrice Angela Schijf. Graag allemaal rond één tafel en hun dan het hemd van het lijf vragen over hun passie, inspiratie, boeken, liedjes, films en series, hoogte- en dieptepunten. Dat wordt een energiek rondetafelgesprek.

 Sebas uit Herstart ziet een ontmoeting met vlogger en influencer Nikkie de Jager wel zitten ;-).

Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?

Volg mij:

Eén reactie op “Annemaries theelabeltjesblog 1

  1. ik zou graag een kopje thee willen drinken met premier Mark Rutte om te vragen hoe hij tegen de Coronacrisis aankijkt. Daarnaast zou ik graag een kopje thee willen drinken met Louis van Gaal. Die kan mij de laatste trainers kunsten nog wel even bijleren.😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende post

Annemaries theelabeltjesblog 2

do 13 aug, 2020
Herstart (werktitel) is in de maak. Theelabels met levensvragen laten de gemoederen flink oplopen in deze tweede thriller van mijn schrijvershand. Vandaar dat ik elke […]
Theelabel: Waar kun je niet zonder leven