Boeken en zo

Hier vind je de boeken die ik heb geschreven of waaraan ik heb meegewerkt. Bestellen kan via diverse webshops. De bestelknop verwijst je door naar bol.com of Bruna. Natuurlijk kun je ook altijd een bestelling plaatsen bij de fysieke boekenwinkel. Voor een gesigneerd exemplaar kun je me altijd mailen. De beschikbaarheid is afhankelijk van mijn boekenvoorraad.

Snellinkjes naar mijn boeken op deze pagina:

  1. Kansloos
  2. Herstart
  3. De Wadden in vogelvlucht
  4. Waterval
  5. De Storm van 2020
  6. Kort & prachtig 2
  7. Kort & prachtig 1

Kansloos

Op de kanaaleilanden gebeurt nooit wat. Toch? Nu wel: tussen lieflijke dorpen, historische kastelen, rotspartijen en stranden spint een vereniging van vastgoedbeleggers een web met dodelijke gevolgen.

De golven van Het Kanaal spugen het lichaam van een dode vrouw op een vrachtschip. De Britse agenten Will Carrick en Jeff Purdy vinden geen enkel aanknopingspunt over wie ze zou kunnen zijn. Het enige wat ze bij zich draagt is een doorweekte mobiele telefoon. Daarop staat een selfie van de vrouw, poserend op de Hanging Rock van Alderney. Carrick en Purdy concluderen dat ze van deze rots is gevallen en in Het Kanaal terecht is gekomen. Ze dragen de zaak over aan de politie van de Kanaaleilanden. Agente Inèz Lovatt, die zo haar eigen problemen heeft, krijgt de opdracht de identiteit van de dode vrouw te achterhalen. Met de foto als enig bewijsstuk bijt ze zich vast in het onderzoek. Ze komt terecht in Normandië, waar de onderwereld van internationale vastgoedbeleggers samenkomt in een bunker. Met gevaar voor eigen leven, en dat van haar beste vriendin, gaat Inèz op zoek naar de waarheid die pijnlijke banden heeft met haar verleden.

 

AuteurAnnemarie Snels
ISBN9789464661286
UitgeverijHamley Books (Bizzyby VOF)
Aantal pagina’s206
Verschijningsdatumoktober 2022
Afmetingen205 x 145 x 19 mm.

 

De e-book versie van Kansloos is nu te koop via o.a. Bol.com. Wil je liever de paperback voor €18,50? Die kun je bij mij bestellen via het contactformulier!

 

(ebook bij bol.com) (ebook bij Bruna) (paperback)


Herstart

 

De 35-jarige Maud probeert na de dood van haar man en haar twee kinderen een nieuw leven op te bouwen. Ze is daarom Bed & Breakfast Libje! begonnen, prachtig gelegen aan het water Keesjes Killeke in de Brabantse Biesbosch. Maud verheugt zich op een gezellige week met nieuwe gasten. Maar direct na hun aankomst hangt er een gespannen sfeer in de B&B. De geheimen en problemen van de vijf gasten lijken een zorgeloze vakantie in de weg te staan.

Als de 11-jarige Fleur, dochter van een van de gasten, verdwijnt, stijgt de spanning nog verder. Maud, de politie en de directe familie proberen te achterhalen wat er met Fleur is gebeurd. De andere B&B’ers doen hun best afleiding te vinden in de prachtige natuur rondom Libje! De sluimerende geheimen laten zich echter niet naar de achtergrond drukken. Ze komen steeds dichter naar de oppervlakte, klaar om de levens van Maud en haar gasten overhoop te gooien. Daardoor merkt niemand de schimmige figuur op die hen, verscholen tussen het riet, scherp in de gaten houdt…

AuteurAnnemarie Snels
ISBN9789083211992
UitgeverijKabook
Aantal pagina’s300
Verschijningsdatumapril 2022
Afmetingen215 x 140 x 27 mm.

(bij bol.com) (bij Bruna)


De Wadden in vogelvlucht

Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek. De waddenbundels zijn een initiatief van Marelle Boersma. Eerder verschenen ook “Paal 15” en “Aangespoelde verhalen”. Van elk verkocht exemplaar doneren de auteurs één euro aan stichting Texel Vogeleiland.

De bundel en de schrijfweek is een initiatief van Marelle Boersma.

Auteurdiversen
ISBN9789492844996
UitgeverijDroomvallei uitgeverij
Aantal pagina’s173
Verschijningsdatumdecember 2021
Afmetingen229 x 170 x 25 mm.

(bij bol.com) (bij Bruna)


Waterval

De ultieme wraak, maar ten koste van wat?

Anouck, een Nederlandse toneelspeelster, kan haar grote liefde Uwe maar niet vergeten. Al jarenlang kan ze aan niemand anders denken. Vastberaden om hem definitief voor zich te winnen vertrekt ze naar Zwitserland, waar ze als au pair voor Uwe en zijn vrouw Tanya gaat werken. Haar rivale zal niet lang een probleem vormen, zo neemt Anouck zich voor. Alles loopt op rolletjes, tot ze slachtoffer wordt van een ontvoering. Is Uwe inderdaad die droomman, of juist een nachtmerrie? Kan ze hem wel vertrouwen?

AuteurAnnemarie Snels
ISBN9789083042404
UitgeverijKabook
Aantal pagina’s300
Verschijningsdatum2022
Afmetingen215 x 140 x 27 mm.

(bij bol.com) (bij Bruna)


De Storm van 2020

Verhalen van Vlieland

De zee slaat tegen de golfbrekers, de wind giert door de huizen. In 2020 wordt het Waddeneiland Vlieland geteisterd door een storm met windstoten tot wel 130 km per uur. De veerdienst vaart niet meer, het eiland is van het vaste land afgesloten. De stormachtige verhalen in deze bundel nemen de lezer mee naar een donker Vlieland; door de onweerswolken of door het duister in de mens. Niet elke storm gaat gepaard met windstoten en regenhozen, sommigen sluimeren aan de oppervlakte.

Auteurdiversen
ISBN9789493157545
UitgeverijUitgeverij Godijn Publishing
Aantal pagina’s120
Verschijningsdatumjuli 2020
Afmetingen168 x 117 x 12 mm.

 Paperback: € 10,00. Ook als e-book en luisterboek verkrijgbaar. De storm van 2020 is een Godijntje, mini-roman, in het handige zakformaat: 16,8 x 11,7 cm.

(bij bol.com) (bij godijnpublishing.nl)

 

 

Kort & prachtig 2

“My momma always said life was like a box of chocolates. (…)”

— Forrest Gump

167 smaakexplosies voor de ziel verpakt in UltraKorte Verhalen. Tussendoortjes voor achter je bureau, in de trein, op de bank of tijdens een reclameblok. 42 auteurs blijven je verrassen, elk moment van de dag.

Auteurdiversen
ISBN9789492551801
UitgeverijAmbilicious
Aantal pagina’s120
Verschijningsdatumdecember 2019
Afmetingen180 x 125 x 17 mm.

 

(bij bol.com) (bij bruna.nl)


Kort & prachtig 1

Deze bundel is ontstaan door een unieke samenwerking van tweeënveertig schrijvers. Geniet van een afwisselende verzameling grappige, ontroerende, filosofische en andersoortige ultrakorte verhalen.

 

Auteurdiversen
ISBN9789492551436
UitgeverijAmbilicious
Aantal pagina’s120
Verschijningsdatumnovember 2018
Afmetingen180 x 125 x 16 mm.

(bij bol.com) (bij bruna.nl)