Boeken en zo

Hier vind je de boeken die ik heb geschreven of waaraan ik heb meegewerkt. Bestellen kan via diverse webshops. De bestelknop verwijst je door naar bol.com of Bruna. Natuurlijk kun je ook altijd een bestelling plaatsen bij de fysieke boekenwinkel.
Later meld ik hier ook mogelijkheden voor schrijfworkshops.


Waterval

De ultieme wraak, maar ten koste van wat?

Anouck, een Nederlandse toneelspeelster, kan haar grote liefde Uwe maar niet vergeten. Al jarenlang kan ze aan niemand anders denken. Vastberaden om hem definitief voor zich te winnen vertrekt ze naar Zwitserland, waar ze als au pair voor Uwe en zijn vrouw Tanya gaat werken. Haar rivale zal niet lang een probleem vormen, zo neemt Anouck zich voor. Alles loopt op rolletjes, tot ze slachtoffer wordt van een ontvoering. Is Uwe inderdaad die droomman, of juist een nachtmerrie?

Uitgegeven: 2020

Uitgever: Kabook

ISBN: 978-90-83042-40-4

(bij bol.com) (bij Bruna)


Kort & prachtig

Deze bundel is ontstaan door een unieke samenwerking van tweeënveertig schrijvers. Geniet van een afwisselende verzameling grappige, ontroerende, filosofische en andersoortige ultrakorte verhalen.

Er staat één verhaal van 99 woorden van mijn hand in. Titel: Gemis

Uitgegeven: 2018

Uitgever: Ambilicious

ISBN: 9789492551436

(bij bol.com)


Kort & prachtig 2

“My momma always said life was like a box of chocolates. (…)”

— Forrest Gump

167 smaakexplosies voor de ziel verpakt in UltraKorte Verhalen. Tussendoortjes voor achter je bureau, in de trein, op de bank of tijdens een reclameblok. 42 auteurs blijven je verrassen, elk moment van de dag.

Er staan vier verhalen van 99 woorden van mijn hand in. Titels: Bruiloft zonder zegen, Eenzaam, Hersenspinsel en Twijfelaar.

Uitgegeven: 2019

Uitgever: Ambilicious

(bij bol.com)


De Storm van 2020

Paperback: € 10,00. Ook als e-book en luisterboek verkrijgbaar.

De storm van 2020 is een Godijntje, mini-roman, in het handige zakformaat: 11,7 x 16,8

Verhalen van Vlieland

De zee slaat tegen de golfbrekers, de wind giert door de huizen. In 2020 wordt het Waddeneiland Vlieland geteisterd door een storm met windstoten tot wel 130 km per uur. De veerdienst vaart niet meer, het eiland is van het vaste land afgesloten. De stormachtige verhalen in deze bundel nemen de lezer mee naar een donker Vlieland; door de onweerswolken of door het duister in de mens. Niet elke storm gaat gepaard met windstoten en regenhozen, sommigen sluimeren aan de oppervlakte.

Auteurs

Frans van der Eem, Debora Degreef, Lucy Neetens, Liesbeth Jochemsen, Anita Kok, Nelleke Langendoen, Annemarie Snels, Ankie Wijbenga, Martin de Brouwer en Elly Godijn

Te koop via Godijn Publishing.

(bij godijnpublishing.nl)


Herstart (werktitel)

Herstart‘ is de werktitel van het boek waaraan ik op dit moment werk. Binnenkort meer nieuws hierover!